Naast bedrijfsnamen die regelmatig op auto’s worden geplakt, kunnen het ook hele andere stickers zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er stickers op de auto worden geplakt die er eigenlijk niet echt voor bedoeld zijn en deze stickers zijn dan ook vaak een stuk lastiger te verwijderen. U kunt proberen om voorzichtig een stukje van de stickers los te maken en zo de sticker eraf te trekken. Echter wanneer er resten achterblijven, zijn deze vaak een stuk lastiger te verwijderen. Wanneer de stickers er zo afgetrokken worden, kan het ook zijn dat de laklaag wordt beschadigd. Dit is ook de reden dat u het best naar een gespecialiseerd bedrijf kunt gaan om de stickers te laten verwijderen.

Wij  kunnen tegen een voordelig tarief de stickers er op een juiste manier afhalen. Nadat de stickers zijn verwijderd, kan het echter ook zo zijn dat de afdruk van de stickers te zien blijft op de auto. Het is daarom verstandig om de auto te polijsten na het verwijderen van de stickers, zodat de kleurverschillen minimaal worden of juist helemaal verdwijnen. Stickers verwijderen bestaat uit:

  • Het verwijderen van de (reclame)stickers
  • Het verwijderen van achtergebleven lijmresten
  • Het polijsten van de auto

Niet alleen de stickers zelf zullen dus verwijderd worden, maar ook de lijmresten en er zal voor gezorgd worden dat er niets meer te zien is van de stickers!